Formødre

Kvinnene som gikk forann, selfølgelig karene var også med. Men velger å dele et hyggelig sommerbilde fra husmannstua Skogen med noen av mine formødre. Ut av bilde tenker jeg dette måtte være en fin sommerdag, kyra på beite rundt husa. (Godt å se, syntes det er trist med de som ikke har kua på beite UTE sommerstid. )Men det var nå det.., tilbake til mine formødre; for en innsats de gjorde for husholdningen og for sine rundt seg!

til tross for arbeidsomme dager tok de seg også TID til det sosiale og enkle med besøk og kaffe utnomhus. Flotte hagemøbler var det nok heller lite av, det er kjøkkenstola som er blitt tatt ut,- eller for den del,det var vel ikke noen stresslesser å ta med..

"Håkke som", ønsker dere gode sommerdager, - til alle men ikke minst mødre, ung som gammel, ta dere tid til omsorg og sosiale uhøytidelige stunder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

46, Nordre Land

Bor i bygda Vest-Torpa, der jeg trives med gamle hus,restaurering, urter, hage og mat. Har tanker om litt utleie for de som vil bo litt landlig i min husmannsstue, eller i jordstampehuset,- eller om noen ønsker å leie mitt fjøs.

Kategorier

Arkiv

hits