#Mat med smak av urter

Tok noen bilder av kveldsmaten jeg lagde til noen gjester, #urter er en viktig ingrediens for å få litt spennende smaker. 

Ikke så aktiv på blogger, syntes fortsatt dette er litt vanskelig, så om noen kan gi meg litt teori, råd og tips er jeg takknemlig. 

Men tilbake til #mat, et lite" matvrak" som jeg er, så er det hyggelig å dele noen bilder. Syntes det er en god følelse å kunne gå i hagen , plukke og " røske" med meg gode smaker,- for øye og gane. 

Pasta og urtesalat vendt i olje, urte eddik og granskuddsirup.

 

Egg er alltid godt, har fått et dryss av bjørnerot og hvitløksalt. Eggene er forøvrig fra min søster Randi Stadsvoll, der tuppene lever det glade liv.

 

 

Kabaret, ganske standar innhold, men jeg bruker ingen ferdig aspik, lager den selv med mitt urtesalt, koker med løpstikke, også kalt kjærlighetsurt<3 og hvitløk. Kabareten har også innhold av bergmynte ( norsk oregano) som vokser i Torpa.Så, om du er glad i ekstra smak, så har denne kabareten det.

 

remulade som har fått smak av pikles, hvitløk og bergmynte.

 

Spekemat er en klassiker, men selvfølgelig er Torpepølsa med!

Men da, ønsker jeg god natt fra Tomtefjøset, med ønske om gode dager til dere alle!

Én kommentar

Tiffany & Daisy

12.09.2014 kl.10:36

Ser godt ut! :D

Tomtefjøset , Bente stadsvoll

12.09.2014 kl.11:30

Takk!, vi " spiser med øynene " også :-)

Skriv en ny kommentar

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

46, Nordre Land

Bor i bygda Vest-Torpa, der jeg trives med gamle hus,restaurering, urter, hage og mat. Og, selvfølgelig min familie og med sambygninger. Har tanker om litt utleie for de som vil bo litt landlig på mitt småbruk i et jordstampehus bygget i 1938.Fjøset har også blitt en hyggelig plass å møtes til sosiale lag.

Kategorier

Arkiv

hits