Gammelt skap

Ikke så aktiv her, men, i helga har jeg tatt frem et skap som har stått på " vent". Et skap med mye plass, sjarm og patina. Tror ikke det har sett såpe eller vann siden 1930 tallet,, artig å gi det sin tiltrengte vask, tidsriktige farger og patina kommer frem.

Flott ådringsmaling. En maleteknikk som ble brukt for å imitere edeltre. ( finere treverk)

Innvendig.

Når skapet har kommet på sin plass- med nytt liv, så skal jeg komme med nye bilder. Gjenbruk og "nybruk" et gøy!

4 kommentarer

Anita Karin Jakobsen

23.11.2014 kl.23:04

Lykke til med skatten din Bente.

Godt, at slike ting kommer til heder, og verdighet igjen.

Som du ser, har jeg også blogg, men vært lite aktiv der, de siste måneder.

Må gjøre noe med det.

Lykke til.

Tine

23.11.2014 kl.23:23

Jeg legger ikke ofte igjen kommentar - men vet du, du har en fin blogg - Stå på - så når du langt <3 legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

24.11.2014 kl.11:08

Anita Karin Jakobsen: takk Anita ?? så artig du også har blogg, skal inn å kikke! Men, må innrømme er dårlig på dette med blogg ,, klarer å lage et innlegg, det blir liksom med det. Jeg bruker nesten bare tlf , hadde kanskje vært bedre å brukt dataen. Jaja, håkke som, lærer mer etter hvert.

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

24.11.2014 kl.11:13

Tine: tusen takk for det. Er litt dårlig på dette, så litt usikker på hvordan j kan legge deg til,, skal se etter hvert! Lykke til videre !

Skriv en ny kommentar

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

Tomtefjøset, Bente Stadsvoll

46, Nordre Land

Bor i bygda Vest-Torpa, der jeg trives med gamle hus,restaurering, urter, hage og mat. Og, selvfølgelig min familie og med sambygninger. Har tanker om litt utleie for de som vil bo litt landlig på mitt småbruk i et jordstampehus bygget i 1938.Fjøset har også blitt en hyggelig plass å møtes til sosiale lag. Følg meg gjerne å¨instagram: Tomtefjoset

Kategorier

Arkiv

hits